Συμμετοχή της Apical Service στο Let’s do it Greece 2018

Δωρεάν Απεντόμωση στα ΚΑΠΗ του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
February 15, 2018
Δωρεάν Απολύμανση στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης τον Ιούλιο του 2018
February 8, 2019

.

Η Apical Service είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην υγειονομική και τεχνική εξυπηρέτηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων με έδρα στην Πεύκη Αττικής.

Προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενσωματώνει στους άμεσους σκοπούς και οραματισμούς της, τη συμπόρευση της οικονομικής ανάπτυξης, της περιβαλλοντικής προστασίας και της κοινωνικής συνοχής.

Η Apical Service σκοπεύει στην ανάδειξη της σημασίας της Οικολογίας , της Ανακύκλωσης και της Δημόσιας Υγιεινής μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εξορμήσεων σε χώρους που χρήζουν περιβαλλοντικής αναβάθμισης.

Στα πλαίσια του Let’s do it Greece, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας, η Apical Service μετά από την πρόσκληση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε με μέλη της και εθελοντές στην δράση καθαρισμού του Άλσους Μορέλλα στην Πεύκη, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29-4-2018.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λυκόβρυσης Πέυκης για την πρόσκληση του και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Let’s do it Greece 2019.

Η Apical Service ευχαριστεί τους πελάτες της για τη στήριξη τους.

Βασικός στόχος της Apical Service ήταν, είναι και θα παραμείνει, η ανταπόδοση της προτίμησης των πελατών της, με πράξεις κοινωνικής ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

Apical Service ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Διαχείριση και Εξυπηρέτηση Κτιρίων

Χρ. Σμύρνης 41-43

151-21 Πεύκη Αττική

Τηλ. 210 61 200 40

Leave a Reply