Απόφραξη – Καθαρισμός αποχετεύσεων

Η Apical Service διαθέτοντας τα πιο εξελιγμένα αποφρακτικά μηχανήματα, με τη συνδρομή εξειδικευμένων τεχνικών αποφράξεων με εμπειρία ετών στον τομέα των αποφράξεων αναλαμβάνει την έκτακτη απόφραξη και τον προληπτικό καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους.

Με τα πλέον σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα αποφρακτικά μηχανήματα, ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα, αντλίες αναρρόφησης, το έμπειρο προσωπικό του τμήματος αποφράξεων της Apical Service αναλαμβάνει αποφράξεις φρεατίων και σωλήνων αποχετεύσεων στα δίκτυα ακαθάρτων και απορροής όμβριων υδάτων και αντλήσεις υδάτων.

Η Apical Service εξυπηρετεί και αποφράξεις σε σιφώνια δαπέδων, λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε περίπτωση.

Επειδή η πρόληψη κοστίζει πάντα λιγότερο από τη θεραπεία ….. η Apical Service προτείνει συνεργασία σε ετήσια προγράμματα καθαρισμού των αποχετεύσεων με συχνότητα καθαρισμών , βάσει των πραγματικών σας αναγκών, και όφελος δωρεάν αποφράξεις 365 ημέρες ετησίως.