διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών

Η Apical Service έχοντας στο δυναμικό της σύμβουλους στη διαχείριση πολυκατοικιών με 30ετή εμπειρία, προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στη διαχείριση πολυκατοικιών και βγάζει από το αδιέξοδο τις πολυκατοικίες.

 

Ευέλικτες Προτάσεις Συνεργασίας από   40 / μήνα

ΔΩΡΕΑΝ Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης 

ΔΩΡΕΑΝ Χρήση Πυροσβεστήρων

και πλήθος ακόμα Εκπτωτικών Προσφορών για την πολυκατοικία και τους ενοίκους των διαμερισμάτων.

Με την έναρξη της συνεργασίας  ΔΩΡO μια ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ – ΙΟΚΤΟΝΙΑ στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας

 

Κάθε πολυκατοικία διοικείται από τη γενική συνέλευση των συνιδιοκτητών. Η γενική συνέλευση κάθε χρόνο αναθέτει σε έναν από τους συνιδιοκτήτες τη διαχείριση της πολυκατοικίας. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας κατά τη διάρκεια της θητείας του, έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της πολυκατοικίας.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συχνό φαινόμενο η απροθυμία πολλών συνιδιοκτητών να αναλάβουν τη διαχείριση της πολυκατοικίας, είτε λόγω ασυνεννοησίας, είτε λόγω ταμειακών προβλημάτων του κτιρίου, είτε λόγω έλλειψης προσωπικού χρόνου.

Το τμήμα διαχείρισης πολυκατοικιών της Apical Service αναλαμβάνει με οικονομική ευθύνη, επαγγελματική συνέπεια και αμεσότητα , τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Στις υπηρεσίες διαχείρισης πολυκατοικιών συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά,

 • Συγκέντρωση και Εξόφληση των κοινοχρήστων δαπανών όπως Ηλεκτροδότησης , Ύδρευσης , Πετρελαίου ή Φυσικού αερίου, καθαριότητας, συντήρησης ανελκυστήρα, κηπουρικών εργασιών κλπ.
 • Καταμερισμός των κοινοχρήστων δαπανών έκδοση αναλυτικού λογαριασμού για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.
 • Είσπραξη των οφειλών κοινοχρήστων από κάθε διαμέρισμα.
 • Τακτική επίβλεψη των οφειλών κοινοχρήστων. Μηνιαία υπενθύμιση στους οφειλέτες κοινοχρήστων. Περαιτέρω ενημέρωση τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά για τις καθυστερημένες οφειλές κοινοχρήστων .
 • Τήρηση καρτέλας πληρωμών για κάθε διαμέρισμα.
 • Τήρηση μηνιαίου ταμείου – Ετήσια ταμειακή εκκαθάριση.
 • Επίβλεψη των κοινόχρηστων εγκαταστάσεων του κτιρίου και συντονισμός για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών ή βλαβών,.
 • Τακτικός έλεγχος του αποθέματος πετρελαίου θέρμανσης και προγραμματισμός προμήθειας του κατά τους χειμερινούς μήνες.
 • Καταγραφή των ενδείξεων μετρητών θέρμανσης των διαμερισμάτων και διατήρηση ανάλογου αρχείου για τον καταμερισμό των δαπανών της αυτόνομης θέρμανσης.
 • Μέριμνα για τα διοικητικά θέματα σε συνέχεια των ανάλογων άρθρων του κανονισμού της πολυκατοικίας.
 • Παρουσία σε Γενική Συνέλευση και τήρηση των πρακτικών, αν ζητηθεί από τη συνιδιοκτησία και ενημέρωση της συνιδιοκτησίας για τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης .

Το τμήμα διαχείρισης πολυκατοικιών της Apical Service για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του και την επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών, υποστηρίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων όπως Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Οικονομολόγοι και Νομικοί.

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους Σύμβουλους Διαχείρισης πολυκατοικιών της Apical Service και ενημερωθείτε για ευέλικτες προτάσεις συνεργασίας υπηρεσιών διαχείρισης πολυκατοικίας, διαμορφωμένες ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας πολυκατοικίας.