Δωρεάν Απολύμανση στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Απολύμανση Πολυκατοικίας – Πράξη Κοινωνικής Ευθύνης
May 30, 2017
Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτής 15-10-2017 από την Apical Service
October 16, 2017

Η Apical Service είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην υγειονομική και τεχνική εξυπηρέτηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων με έδρα στην Πεύκη Αττικής.

Στα πλαίσια της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών και με σκοπό να ασκήσει δραστηριότητες οι οποίες προάγουν την ποιότητα ζωής και παρέχουν κοινωνική προστασία σε ομάδες όπως ηλικιωμένοι, βρέφη και παιδιά η Apical Service , 

προσέφερε το καλοκαίρι του 2017, ΔΩΡΕΑΝ τις εργασίες απεντόμωσης-μυοκτονίας στα κτίρια που στεγάζουν τους τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο υπεύθυνος επιστήμονας και οι εξειδικευμένοι εφαρμοστές της Apical Service φρόντισαν ώστε να τηρηθούν όλοι οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας κατά την εκτέλεση των εφαρμογών. Χρησιμοποιήθηκαν σκευάσματα τελευταίας γενιάς, οικολογικά, άοσμα και φιλικά για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Οι εφαρμογές πραγματοποιήθηκαν, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ΚΟΙ.Π.Α.Π. και τις προϊσταμένες των παιδικών σταθμών, την Παρασκευή 28-7-2017 με το κλείσιμο τους για την καλοκαιρινή περίοδο.

.

Η Apical Service ευχαριστεί τους πελάτες της για τη στήριξη τους.

Βασικός στόχος της Apical Service ήταν, είναι και θα παραμείνει, η ανταπόδοση της προτίμησης των πελατών της, με πράξεις κοινωνικής ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

 

Apical Service ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Διαχείριση και Εξυπηρέτηση Κτιρίων

Χρ.Σμύρνης 41-43

151-21 Πεύκη Αττική

Τηλ. 210 61 200 40